Projectmanager WaaS (start 15 september) – Zoetermeer

Introductie

Voor Stichting Kennisnet zijn wij op zoek naar een Projectmanager WaaS voor 32-40 uur per week.

Functie

Ict heeft een grote invloed op de maatschappij en daarmee op ons dagelijks leven. Het onderwijs is de voorbereiding op de maatschappij en deze veranderingen raken vanzelfsprekend ook het onderwijs. Stichting Kennisnet (hierna: Kennisnet) is de expert en ict-partner voor het onderwijs bij het efficiënt en effectief inzetten van ict. Met onze kennis, diensten en experimenten ondersteunen wij het onderwijs om de kwaliteit van het leren te verhogen, de doelmatigheid van het onderwijs te versterken en de transparantie te optimaliseren.

Meer over Kennisnet vindt u op https://www.kennisnet.nl

Specificatie opdracht
Kennisnet is op zoek naar een ervaren projectmanager. Je komt te werken in Team Infra. In dit team zit een interne projectmanager Wifi-as-a-Service. Je gaat vooral met deze collega veel samenwerken. Gezamenlijk helpen jullie schoolbesturen, die door onze relatiemanagers geïnteresseerd zijn geraakt in onze dienstverlening met het vervolgtraject van interesse naar werkende wifi op al hun scholen uitgevoerd door onze betrouwbare geselecteerde leveranciers. Een belangrijk onderdeel is het vertrouwen krijgen van het schoolbestuur waarbij je ze helpt de juiste kwaliteit en budget vast te stellen voor het wifi netwerk waarvoor de leverancier die dit het beste kan waarmaken dat dan mag realiseren en beheren.

Daarnaast gaan we ervan uit dat je beschikt over een eigen laptop met Microsoft Office en een mobiele telefoon waarop je al je werkzaamheden kan uitvoeren. Vóór corona werkten we op kantoor in Zoetermeer, nu werken we voornamelijk vanuit huis. Bepaalde overleggen kunnen beter face-to-face gedaan worden. De verwachting is dat je zo’n 1 a 2 dagen per week naar kantoor, school of leverancier reist voor je werk. Deze reiskosten zijn onderdeel van het uurtarief.

Functie-eisen

 • Je hebt een aantoonbaar HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring met projectmanagement in een dynamische omgeving;
 • Je bent in staat een goed advies te schrijven, deze te beargumenteren en te presenteren;
 • Je bent pragmatisch, weet wat wel en niet werkt en voelt goed aan waar binnen het onderwijs behoefte aan is. Je weet dit op een plezierige manier en op het juiste moment naar voren te brengen bij de diverse doelgroepen;
 • Je bent communicatief sterk en sociaal vaardig. Je weet goed te schakelen tussen verschillende niveaus (bestuurders, ict-coördinatoren en inkopers);
 • Je combineert een resultaatgerichte houding met zelfstandigheid en creativiteit;
 • Je hebt een flexibele, proactieve en zelfstandige werkhouding
 • Je beheerst het Nederlands zowel mondeling als schriftelijk uitstekend;
 • Je zorgt ervoor dat het schoolbestuur een geweldige customer journey krijgt;
 • Passie voor het onderwijs is een pré;
 • Nieuwsgierig naar ict is een pré.

Aanbod

Gewenste startdatum: 15 september 2022
Initiële einddatum: 31 december 2022
Optie op verlenging: Ja
Uren per week: 32 tot 40 uur
Reageren voor dinsdag 16 augustus voor 17:00

Sollicitatie

Silvano Fluit 076 – 57 20 200

Silvano FluitProjectmanager WaaS (start 15 september) – Zoetermeer