Aanvragen

Projectplanner – Gouda

Introductie

Voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) zijn wij op zoek naar een Projectplanner voor 36 uur per week.

Eddy BlokProjectplanner – Gouda
Lees meer

.NET ontwikkelaar – Zoetermeer

Functie

Onze klant is op zoek naar een fanatieke, zelfstandige en ervaren .NET Ontwikkelaar die het eam tijdelijk komt versterken. Als .NET Ontwikkelaar van het team heb je affiniteit met zowel frontend als backend development. Je kunt sparren met het Scrum Team en stakeholders betreffende technische keuzes en de impact daarvan. Je komt te werken in een zelfsturend Scrum Team. Het development team bestaat uit BI, frontend en .NET Ontwikkelaars en Quality Engineers. Het Scrum Team bestaat verder nog uit een Scrum Master en Product Owners, maar je hebt ook vaak te maken met stakeholders.

Je gaat werken aan een tweetal applicaties.

  • De ene applicatie is een externe website waar bezoekers kunnen zien hoe een school presteert. De prestaties kunnen vergeleken worden met andere scholen of landelijke gemiddelden.
  • De tweede is een applicatie die alleen beschikbaar is voor schoolmedewerkers. Het biedt gedetailleerde informatie op basis waarvan scholen hun prestaties kunnen beoordelen en vergelijken met landelijke benchmarks. Daarnaast zijn er verschillende functies beschikbaar: zo kan een PO school een Schoolgids samenstellen die aan de wettelijke vereisten voldoet en kan een school enquêtes afnemen, waarbij de resultaten doorgestuurd kunnen worden naar de Inspectie van het Onderwijs. Deze applicatie is in de afgelopen jaren steeds verder doorontwikkeld. Naast verdere uitbreiding is er ook veel aandacht voor onderhoud en beheer van deze applicatie.
Silvano Fluit.NET ontwikkelaar – Zoetermeer
Lees meer

Medior Test Engineer – ‘s-Gravenhage

Introductie

Voor de Immigratie- Naturalisatiedienst (IND) zijn wij op zoek naar een Medior Test Engineer voor 36 uur per week.

Silvano FluitMedior Test Engineer – ‘s-Gravenhage
Lees meer