Over Bergler Flex Solutions

Niet zoeken, maar vinden.

Dat doet Bergler Flex Solutions. Aan beide kanten van de tafel, voor opdrachtgever en freelancer. ‘Beam me up, Scotty’ om vraag en aanbod in de flexibele schil te koppelen. Freelancers vinden hier openstaande aanvragen. Opdrachtgevers ontdekken hier dat de kandidaat met de juiste competenties beschikbaar is. Bergler ziet voor zichzelf een rol weggelegd als (ISO 9001 voor inhuurprocessen) gecertificeerde vindmachine en beschikt over het SNA Keurmerk NEN 4400. Bijna 20 jaar ervaring in de flexibele invulling van tijdelijk IT inhuur. Precies in lijn met wat opdrachtgever en freelancer verwachten.

Partnership

Een hoge klanttevredenheid, marktconforme tarieven en duurzaam stabiele relaties met klanten. Dit kenmerkt het partnership van Bergler Flex Solutions, ‘preferred supplier’ bij opdrachtgevers van naam.

Flex Solutions sinds 2004

Bergler Flex Solutions combineert de kennis van software-ontwikkeling en ICT-infra vanuit haar zusterbedrijf Bergler ICT met jarenlange ervaring in de arbeidsmarkt. Het is deze ‘package deal’ waaraan de onderneming de status van betrouwbare partner en de stabiele groei dankt.

berglerOver Bergler