Nieuws

Hogeschool Inholland kiest voor de liefhebbers van IT

Hogeschool Inholland kiest voor de liefhebbers van IT

Hogeschool Inholland heeft onlangs de aanbesteding met betrekking tot de inhuur van IT Professionals gegund aan Bergler. Hogeschool Inholland is een nieuwe klant voor Bergler Flex Solutions die de dienstverlening exclusief en als enige leverancier zal gaan verzorgen. De nieuwe meerjarige raamovereenkomst gaat in op 1 september 2022.

Inholland is een hogeschool met onderwijs voor studenten en professionals en praktijkgericht onderzoek voor de beroepspraktijk. Op diverse locaties verspreid over de Randstad biedt Inholland brede, en voor het regionale werkveld herkenbare bacheloropleidingen aan. Op diverse interessegebieden: van gezondheidszorg tot economie en van techniek tot onderwijs. Inholland bestaat uit faculteiten, lectoraten en diensten. Ruim 25.000 studenten uit meer dan 70 verschillende landen volgen op één van de vier vestigingen, een bachelor, een master of post-hbo-opleiding. Er werken ruim 2000 medewerkers.

“Inholland heeft gekozen voor Bergler omdat we ervan overtuigd zijn een partner te hebben geselecteerd waarmee we de toekomstige ontwikkelingen en uitdagingen in onderwijsland het hoofd kunnen bieden.”
Derk Riesthuis
Projectmanager ICT Hogeschool Inholland, Stafafdeling InformatieVoorziening & Technologie (IVT)

 

blank

Bergler Flex Solutions, onderdeel van Bergler Nederland, is partner voor begeleiden en beheersen van flexibele schil en specifiek externe ICT inhuur van professionals. Bergler Flex Solutions begeleidt, adviseert, implementeert of neemt de uitvoering van het sourcingproces over inzake IT Professionals. Bergler ziet voor zichzelf een rol weggelegd als matchmaker voor IT-talent met een focus op WO-HO Onderwijs en Overheid met meer dan 20 jaar ervaring in de bemiddeling van IT Professionals. Als 42 jaar jong familiebedrijf bieden zij nog het persoonlijk contact wat opdrachtgever en IT Professional verwachten.

Bergler Flex Solutions, de Liefhebbers van IT,  kwam na een zorgvuldige procedure als winnaar uit de bus, en zij gaan voor Inholland per jaar tussen de 20 en 25 consultants verzorgen.

“Wij zijn blij en trots dat onze geleverde prestaties en toegevoegde waarde in de onderwijs markt worden gewaardeerd en zien uit naar een succesvolle en persoonlijke samenwerking met Inholland.”
Erik Wiechers
Algemeen Directeur Bergler ICT

https://www.bergler.nl/flex-solutions/
Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Erik Wiechers, Algemeen Directeur, 076 – 572 02 00.

berglerHogeschool Inholland kiest voor de liefhebbers van IT
Lees meer

Nieuw gezicht als Algemeen Directeur bij Bergler ICT

Nieuw gezicht als Algemeen Directeur bij Bergler ICT

Breda, 4 januari 2022
Bergler ICT heeft Erik Wiechers (56) aangesteld als Algemeen Directeur van het bedrijf. Wiechers is vanaf 22 december actief in zijn nieuwe rol. Hij is daarin verantwoordelijk voor de strategie van de organisatie en het welzijn van zowel de klanten als alle collega’s die er werkzaam zijn. Wiechers neemt de rol van Rob Wessels over die deze functie bijna 24 jaar succesvol heeft vervuld. Wiechers wordt samen met Wessels co-owner van Bergler.

Voordat Wiechers bij Bergler in dienst kwam, vervulde hij diverse directie-rollen bij verschillende IT organisaties. Zo was hij de afgelopen drie jaar CEO en Commissaris van PQR, een ICT-bedrijf net als Bergler groot in o.a. (semi)overheid. Daarvoor was hij onder meer Senior Vice President en Boardmember bij Ziggo, Country Director van Alcatel en General Manager Benelux BT. Hij bekleedde managementfuncties bij General Electric, CSC en EDS. Erik heeft diverse studies afgerond aan IMD, International Coaching Federation en aan Nyenrode Universiteit. Hij is gecertificeerd commissaris en executive coach.

“Ik kijk erg uit naar de uitdagende taak die ik op me heb genomen”, zegt Erik Wiechers over zijn nieuwe rol. “Bergler is een prachtig en ruim 40 jaar jong IT-bedrijf dat zijn sporen ruimschoots heeft verdiend als innovatieve en betrouwbare IT-partner voor organisaties in de semioverheid en industrie. Het is mijn taak om samen met het managementteam het bedrijf dat er nu staat verder uit te bouwen in nieuwe markten als de zorg maar ook onze Microsoft .NET software-expertise in Nederland en nearshore vanuit Servië bij nieuwe klanten te lanceren. Verder wil ik een actieve bijdrage leveren aan de digitale transformatie die onze klanten doormaken en het sterke MVO beleid voortzetten. Daarbij kan ik vertrouwen op de enorme dosis kennis, ervaring, kwaliteit en loyaliteit van mijn Bergler-collega’s.”

Rob Wessels, co-owner van Bergler: “Een goede samenstelling van het managementteam is essentieel voor succes. We hebben de afgelopen periode dan ook optimaal benut om de ideale kandidaat te vinden voor de rol van Algemeen Directeur en tevens mede-eigenaar van Bergler. We zijn erg blij dat Erik Wiechers heeft besloten deze uitdaging met ons aan te gaan. Hij is een zeer ervaren no-nonsense manager in voor ons zeer relevante sectoren. Hij heeft een duidelijke langetermijnvisie voor de onderneming en is iemand die ook aandacht besteedt aan de softe factoren binnen een organisatie en daarmee altijd de juiste balans zoekt tussen tevreden klanten en tevreden medewerkers. Ik heb er alle vertrouwen in dat Erik een positieve impact heeft op Bergler als geheel en alle klanten die wij helpen bij hun digitale transformatie.”

In the picture: Bergler ICT

Als leverancier van Microsoft .NET softwareontwikkelaars en consultants adviseert, levert én beheert Bergler ICT vanuit Nederland en Servië complexe IT omgevingen voor een groot aantal klanten in heel Nederland. Dankzij haar jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van software, data en applicaties, inclusief de bijbehorende managed services, transformeert Bergler informatietechnologie tot stabiele en dynamische werkomgevingen. Bergler ICT beschikt over diepgaande kennis van de verticale markten educatie, overheid, profit en zorg.

Niet zoeken maar vinden

Bergler is ook een van de grotere spelers op de ICT flex-markt met haar flex-oplossingen onder het motto van “niet zoeken, maar vinden”. En dat doet Bergler Flex Solutions aan beide kanten van de tafel: voor opdrachtgever en freelancer. Freelancers vinden bij ons openstaande aanvragen. Opdrachtgevers ontdekken bij ons dat de kandidaat met de juiste competenties beschikbaar is. Bergler ziet voor zichzelf een rol weggelegd als (ISO 9001 voor inhuurprocessen) gecertificeerde vindmachine en beschikt over het SNA Keurmerk NEN 4400. Bergler beschikt over ruim 20 jaar ervaring in de flexibele invulling van tijdelijke ICT inhuur. Precies in lijn met wat opdrachtgever en freelancer verwachten.

Kennis is macht, kennis delen is kracht

“Bergler gelooft dat kennis macht maar kennis delen kracht is. Daarom houden wij die kennis niet voor onszelf en organiseren onze IT-professionals bijna wekelijks kennissessies van hoog niveau. Maar dan wel met voetjes op de vloer omdat wij tenslotte ook mensen van de praktijk zijn die dagelijks met klanten werken. Onze 2022 “delen is kracht agenda” vind je hier: https://www.bergler.nl/agenda-expertise-center-en-competence-center-online/

Voor meer informatie
Bergler ICT
Tel: 020-5720200
E-mail:  ewiechers@bergler.nl

berglerNieuw gezicht als Algemeen Directeur bij Bergler ICT
Lees meer

Bergler Flex Solutions krijgt Europese aanbesteding UvA/HvA gegund

Bergler Flex Solutions krijgt Europese aanbesteding UvA/HvA gegund

Never change a winning team: De Universiteit van Amsterdam / Hogeschool van Amsterdam heeft Bergler Flex Solutions (wederom) de recente Europese aanbesteding Inhuur Tijdelijk ICT Personeel gegund.
De UvA/HvA en Bergler werken sinds 2011 samen. De nieuwe overeenkomst gaat in op 1 oktober aanstaande voor de duur van vier jaar.

De Universiteit van Amsterdam is sinds 1632 een inspiratie voor studenten, een voorhoedespeler in de internationale wetenschap en een partner in vernieuwing. Op verschillende locaties in Amsterdam werken en studeren 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi en 40.000 studenten samen.

De HvA is een kennisinstelling die met een breed aanbod aan beroepsonderwijs een grote variëteit aan studenten opleidt. Door de koppeling van onderwijs en praktijkgericht onderzoek draagt de HvA bij aan de vernieuwing van de beroepspraktijk en de samenleving in en om een internationaal georiënteerd Amsterdam.

Bergler Flex Solutions begeleidt, adviseert, implementeert of neemt de uitvoering van het inhuurproces over. Bergler ziet – als een van de drie preferred suppliers – voor zichzelf een rol weggelegd als (ISO 9001 voor inhuurprocessen) gecertificeerde bemiddelaar voor tijdelijke ICT-behoefte. Met meer dan 20 jaar ervaring in de bemiddeling van IT Professionals. Sourcing of contractmanagement: Precies in lijn met wat opdrachtgever en kandidaat verwachten.

Rob Wessels, directeur Bergler Flex Solutions: “Wij zijn blij en trots dat onze geleverde prestaties en toegevoegde waarde wordt gewaardeerd en zien uit naar een plezierige continuering van de samenwerking.”

berglerBergler Flex Solutions krijgt Europese aanbesteding UvA/HvA gegund
Lees meer

Persbericht: Haagse Hogeschool gunt aanbesteding aan Bergler

Persbericht: Haagse Hogeschool gunt aanbesteding aan Bergler

De Haagse Hogeschool heeft onlangs de aanbesteding met betrekking tot de inhuur van IT Professionals gegund aan Bergler. “De Haagse” en Bergler Flex Solutions werken sinds 2016 samen. De nieuwe raamovereenkomst gaat in op 1 juli 2021 voor de initiële looptijd van drie jaar.

blank

De Haagse Hogeschool bestaat uit faculteiten, lectoraten en diensten. Ruim 27.000 studenten uit meer dan 140 verschillende landen volgen in, vier vestigingen, een bachelor, een master of post-hbo-opleiding. Er werken ruim 1.900 medewerkers, waarvan 65% in een onderwijzende en 35% in een ondersteunende functie.

blank

Bergler Flex Solutions, onderdeel van Bergler Nederland, is partner voor het beheren en beheersen van de flexibele schil en specifiek externe inhuur. Bergler Flex Solutions begeleidt, adviseert, implementeert of neemt de uitvoering van het inhuurproces over. Bergler ziet voor zichzelf een rol weggelegd als (ISO 9001 voor inhuurprocessen) gecertificeerde vindmachine. Meer dan 20 jaar ervaring in de bemiddeling van IT Professionals. Sourcing of contractmanagement: Precies in lijn met wat opdrachtgever en freelancer verwachten.

“Wij zijn blij en trots dat onze geleverde prestaties en toegevoegde waarde wordt gewaardeerd en zien uit naar een plezierige continuering van de samenwerking.”

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Rob Wessels, directeur, 076 – 572 02 00.

www.berglerflex.nl

berglerPersbericht: Haagse Hogeschool gunt aanbesteding aan Bergler
Lees meer

Grote aanbesteding voor inhuur ministerie van Justitie en Veiligheid gegund aan o.a. Bergler ICT.

Grote aanbesteding voor inhuur ministerie van Justitie en Veiligheid gegund aan o.a. Bergler ICT.

Grote aanbesteding voor inhuur ministerie van Justitie en Veiligheid gegund aan o.a. Bergler ICT.

Het ministerie van Justitie en Veiligheid (J&V) heeft een grote aanbesteding voor inhuur van ict-professionals afgerond met een geraamde maximale waarde van ruim 120 miljoen euro. De combinatie van Bergler ICT, Caesar Accounts en VX Company Software Development zijn als trotse winnaars uit de bus gekomen.

berglerGrote aanbesteding voor inhuur ministerie van Justitie en Veiligheid gegund aan o.a. Bergler ICT.
Lees meer

Nieuwe raamovereenkomst met P-Direkt

Nieuwe raamovereenkomst met P-Direkt

P-Direkt heeft vijf partijen geselecteerd voor het inzetten van kwalitatief goede ICT-professionals tegen marktconforme tarieven waaronder de combinatie Bergler ICT, Caesar Accounts en VX Company.

P-Direkt is de HR-dienstverlener van de Rijksoverheid en staat voor het leveren van een efficiënte en kwalitatief hoogwaardige salaris- en personeelsadministratie voor (toekomstige) medewerkers, managers en HR-ondersteuners. Dit realiseert P-Direkt door het bieden van een breed pakket aan diensten op het snijvlak van HR en ICT voor bijna 140.000 medewerkers die werkzaam zijn bij de diverse ministeries en andere overheidsorganisaties.

blankMet de innovatieve technologie van P-Direkt kunnen medewerkers en managers van de rijksoverheid hun personeelszaken eenvoudig regelen via het zelfbedieningsportaal.

Jan-Willem Maas van Bergler is blij met dit resultaat: “Het is mooie opdrachtgever die we kunnen toevoegen aan onze portfolio van opdrachtgevers binnen het overheidsdomein. Én het resultaat van de samenwerking met Caesar en VX. Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking.”

De raamovereenkomst met P-Direkt gaat op 5 oktober 2020 in voor een periode van maximaal vier jaar.

berglerNieuwe raamovereenkomst met P-Direkt
Lees meer

Strategische samenwerking Bergler & Senet

Strategische samenwerking Bergler & Senet

Breda / Eindhoven, 4 mei 2020 – Op 1 mei jl. ondertekenden Bergler en Senet een overeenkomst voor strategische samenwerking. Vanuit de synergie tussen beide softwarebedrijven verwachten zij gezamenlijk meer klanten te verwerven. Zo heeft Bergler een track record opgebouwd met onder andere veel .NET expertise, terwijl Senet met name haar klanten bediend vanuit PHP kennis en ervaring. Beide bedrijven werken al langer samen maar willen met deze samenwerkingsovereenkomst nog hechter met elkaar optrekken ten aanzien van sales- en marketingactiviteiten.

blank
Rob Wessels, algemeen directeur van Bergler, over de samenwerking: “Onze beide bedrijven sluiten goed op elkaar aan. Zowel qua technologie als bedrijfscultuur. Door de samenwerking verder te intensiveren verwachten wij niet alleen meer klanten te kunnen bedienen, maar ook een groter innovatief vermogen te kunnen realiseren. Dat is zeer waardevol om klanten niet alleen nu, maar ook in de toekomst te kunnen blijven bedienen.”

blank
Geurt Jan van Ek, oprichter/directeur van Senet, bevestigt dit: “Technologie staat geen moment stil. Wij laten al meer dan 20 jaar zien dat we op innovatieve en creatieve wijze maatwerkoplossingen realiseren voor onze klanten. Door deze samenwerking krijgen we hiervoor nog meer mogelijkheden.”

Theo Bieger, commercieel directeur van Senet, voegt hier aan toe: “Gezamenlijk beschikken we over meer dan honderd software developers die hun sporen in vele praktijksituaties hebben verdiend. Naast deze praktijkervaring hebben beide bedrijven innovatie hoog in het vaandel staan. Door deze samenwerking zijn we nog beter in staat om onze klanten te ondersteunen in het realiseren van op maat gesneden software-oplossingen.

Senet werkt al meer dan 20 jaar met een kundig team van specialisten aan maatwerk softwaretoepassingen die de resultaten van organisaties verbeteren door (administratieve) processen te automatiseren. Daarnaast ontzorgen we met onze (SaaS) applicaties diverse klanten, veelal in het onderwijs maar ook in logistieke, industriële en financiële branches.

blank

Bergler is partner in business voor betrouwbare full service ICT-dienstverlening: software development, application lifecycle management, DevOps, consultancy, managed services en een flexibele schil van IT-professionals.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Wessels (rwessels@bergler.nl) of Theo Bieger (tbieger@senet.nl). Daarnaast verwijzen we graag naar de websites van Bergler en Senet.

berglerStrategische samenwerking Bergler & Senet
Lees meer

Stichting Kennisnet kiest wederom voor Bergler Flex Solutions

Stichting Kennisnet kiest wederom voor Bergler Flex Solutions

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat Kennisnet wederom het vertrouwen heeft uitgesproken in Bergler Flex Solutions. Bergler is, naast vier andere partijen, geselecteerd voor de inhuur van ict specialisten voor de komende jaren.

Kennisnet verwacht van haar leveranciers een adequate afhandeling m.b.t. de werving en selectie alsmede het verzorgen van de bijbehorende contractuele en administratieve afhandeling. De afgelopen drie jaar heeft Bergler bewezen hiertoe goed in staat te zijn en is dus van toegevoegde waarde voor Kennisnet.

Stichting Kennisnet is de publieke ict-partner voor het onderwijs. Kennisnet voorziet het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs van onafhankelijk advies over de inzet en implementatie van ict. Daarnaast ontwikkelt en exploiteert Kennisnet een landelijke ict-basisinfrastructuur en stelt haar kennis beschikbaar aan onderwijsprofessionals, zodat scholen de juiste keuzes kunnen maken voor ict en hun onderwijs. Ook biedt Kennisnet online platforms aan waarop digitaal leermateriaal centraal toegankelijk is. Met deze activiteiten stelt Kennisnet bestuurders, managers en leraren in staat om met ict het verschil te maken. Kennisnet laat ict werken voor het onderwijs.

Wij kijken met trots en vertrouwen uit naar het continueren van de samenwerking met Kennisnet.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u zich wenden tot Jan-Willem Maas, salesmanager, via 06-51868629

blank

berglerStichting Kennisnet kiest wederom voor Bergler Flex Solutions
Lees meer

Dienst Justitiële Inrichtingen kiest ook voor Bergler, Caesar en Pimarox

Dienst Justitiële Inrichtingen kiest ook voor Bergler, Caesar en Pimarox

Persbericht, 4 juli 2019

Na Defensie en de Vreemdelingen keten wint de succesvolle combinatie Bergler, Caesar en Pimarox nu ook de aanbesteding voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI).
“Weer een groot succes voor onze combinatie” zegt Rob Wessels van Bergler in een reactie op het goede nieuws. “DJI heeft zes partijen geselecteerd voor het inzetten van kwalitatief goede ICT-medewerkers tegen een marktconform tarief. Voor de Dienst Justitiële Inrichtingen is het belangrijk dat leveranciers een hoge aanbiedingsbetrouwbaarheid garanderen. Wij zien deze samenwerking, gezien onze eerdere ervaringen, met het volste vertrouwen tegemoet.

De Dienst Justitiële Inrichtingen levert een bijdrage aan de veiligheid van de samenleving. Dit doet zij door de tenuitvoerlegging van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen. Ook biedt DJI de aan haar zorg toevertrouwde personen een kans om een maatschappelijk aanvaardbaar bestaan op te bouwen. Wij zijn trots dat wij aan deze missie een positieve bijdrage kunnen leveren.”

Het nieuwe contract gaat op 15 augustus 2019 in voor een periode van maximaal vier jaar.

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u zich wenden tot Jan-Willem Maas, salesmanager, via 06-51868629

berglerDienst Justitiële Inrichtingen kiest ook voor Bergler, Caesar en Pimarox
Lees meer